Säätiö Maailma kylässä -festivaalilla 27.-28.5.

Tervetuloa Spartacus-säätiön teltalle T308 Maailma kylässä -festivaalissa lauantaina 27.5. klo 11-21 ja sunnuntaina 28.5. klo 11-19!

Tule tutustumaan Ympäristö vaatii rauhaa -aloitteeseen, joka pyrkii ympäristö- ja rauhanliikkeiden ja aktivistien yhteistoiminnan rakentamiseen ihmiskunnan ja planeetan puolesta toimimisen vahvistamiseksi. Aloite toimii Suomessa ja kansainvälisesti ja Spartacus-säätiö on sen yksi yhteistyökumppani.

Lisäksi keskustelemme mielellään toiminnasta ja hankkeista etenkin maailman taloudellisen ja sosiaalisen epäoikeudenmukaisuuden poistamiseksi, työn ja toimeentulon turvaamiseksi ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Myymme teltallamme kirjoja ja muita tuotteita sekä jaossa on myös erilaisia materiaaleja.

Nähdään Suvilahdessa!

***

Welcome to the Spartacus Foundation's tent (place T308) at the World Village Festival on Saturday 27th May from 11 am to 9 pm and on Sunday 28th May from 11 am to 7 pm!

Come and get to know the "No Survival Without Peace" initiative, which aims to build cooperation between environmental and peace movements and activists to strengthen action on behalf of humanity and the planet. The initiative works in Finland and internationally, and the Spartacus Foundation is one of its partners.

In addition, we are ready to discuss about activities and projects, especially to eliminate economic and social injustice in the world, to secure work and livelihood, and to promote well-being.

We'll sell books and other products in our tent, and also distribute various giveaway materials.

See you in Suvilahti!